lunes, 13 de abril de 2009

Tatuatge




Vet aquí es tatuatge que, pròximament, decorarà o acabarà d'espanyar sa meua esquena... Qui sap, qui sap?

En tot cas concretar que ses lletres xineses desapareixeràn i intentaré dulcificar un poc es rostres de ses meues tres gràcies alades, perque deixin de parèixer rates... U.U

En fi, s'agrairàn opinions...!

13 comentarios:

  1. Doncs ací arriba un opinador... Molt boniques aquestes tres diablesses alades, i sí, jo crec que si te ho fas, quasi que millor llevar les lletres xineses i fer que es note que són rostres de dona, i no de rata. Ah, i ja que estic opinant, no estaria de més fer-lis els pits un poquet més visibles o turgents, voluptuosos. Pot ser una imatge molt sensual. Per cert, per a quan te'l penses fer? Un besot moooolt gros, musa de Ses Illes.

    ResponderEliminar
  2. Hola al·lotet!

    Sa cosa és que aquest dibuis està tret d'un llibre d'en Luis Royo ("Tattoo") i apareix sense ses lletres xineses, però buscant per Google el vaig trobar així i es veia més clar.
    Pes tema des pits i es rostres, es dibuis ja està en mans d'en Doc i lu primer que vaig demanar eren... més mamelles! xD Pots estar tranquil que seràn molt més femenines i voluptuoses de lu que es veu aquí. Sino, no me les faria... ^^!
    Sa data... en fi, ja ho veuràs!

    Un besoooooo!

    ResponderEliminar
  3. Jejeje, si es que..... em pareix que ja ens anem coneguent, nimfeta. Un besot (on més t'agrade, com sempre)

    ResponderEliminar
  4. Tens un do per fer-me somriure!

    1kiss

    ResponderEliminar
  5. hola perla!!!

    tant dius que em menege que vols nugarme a una cadira!?jajaja...promet quedarme quieta en eixe cas!jajaja...cert es! fa molt que realment no parlem! no potser!

    jo també vaig a opinar!...verem...les cares eixes clar! llevales que son lletges...pel meu gust posali cara de musa prerafaelita propia de rosetti (per fa!) seria molt bonic!! les lletres xines fora tambe! que estan pasades de moda,com el nihilisme, i queden super xonis!
    també li faria les ales menys puntiagudes...mes rodones les faria...mes art decó, ja saps!

    vas a ferte'l estes vacances!? uh.uh! ja em diras!!!

    molts besets polaca d'aigua!

    ResponderEliminar
  6. Vaja, doncs estic prou d'acord amb Humo Velado, la idea de les cares de muses prerafaelites i les ales més art decò em pareix una idea deliciosa. Ah i, xica, quina raó: les lletres xines queden ja prooou garrules (i no diguem ja eixes gòtiques al braç posant "Yenny" o algo així...

    ResponderEliminar
  7. Ai al·lots... ses ales no crec que canviin! ja veurem què m'ensenya en Doc en arribar as seu taller DILLUNS (sí, dilluns..:P)
    A jo m'agraden així ses ales. Res ja veurem. Més endavant de dilluns ja no tendrà remei, jejeje.
    I respecte a ses lletres xineses, ja des des principi les vaig descartar, ja que as dibuix original no apareixen, però després de lu que heu comentat encara menus! No tenc aprou motes com perquè ara em caigui es de choni.

    En fi carinyets, que us estim molt. Cuidauvus!

    Per cert, Anna, sí, te lligaré!

    ResponderEliminar
  8. Vaja! això de les lligadures a la cadira seria digne de vore... bondage by Sofi! jejeje

    ResponderEliminar
  9. has vist! si es que ja s'habia jo que habia acertat de ple en els prerafaelites i l'art decó! la idea es meua! te drets d'autor!ho tindras que posar al tatuatje!

    alaa!!! com esta el pati! calents! aixina ho dic! que passa ultimament que tothom vol fer perversions amb mi!? que passa mon!? que?!Sofi! que una cosa es que em poses en escorzo i una altra ben diferent que "me ates a una silla con pañuelos de seda y me pongas una venda en los ojos"

    ojo!jaaj

    bests!

    ResponderEliminar
  10. "ven a mi tienda y te enseño lo que hago con las esposas... y si me das la porra también!"

    Ai Anna, que aquí sou tots uns mente sucia y us ho heu pres com no toca... ¬¬ Jo només vull parlar amb tu.... y lo que surja! Y saltre que vol fer de voyeur...!

    Per cert, que sapigueu que se ales no les tocaré! ÑAAAA! No he marejat aprou en Doc amb ses mamelles y ses cares, com per exigir més! En realitat és perque m'agraden així. :P

    En fi, guarrets meus, un dia farem un café junts i parlarem de qui lliga a qui!

    1 kiss

    ResponderEliminar
  11. voyeur?... mai m'ha agradat massa el tema de miró... però t'enrecordes de Shortbus, allò que deien de que mirar és participar? que gran peli. I, guarreta pre-tatuada nostra, ja saps que tinc la ment molt neta, com el fons d'un barranc de muntanya... a on corre aigueta cristal·lina, però creixen moltes coses salvatges. I eixe café, ja mos el farem, ja. Per cert, tornant al tatuatge, ja l'ensenyaràs quan tornes, eh? Besots!

    ResponderEliminar
  12. per descomptat que l'ensenyaré! Amb es pastón que havia ahorrat per fer-me'l el lluiré més que res altre...!

    Aigua cristal·lina si que n'hi ha, ara, ses coses salvatges abunden més que ses altres, eh? Però jo, que som un animalet de bosc, i de mar, més que res altre... En fi, que no em desagraden certes salvatjades... xD

    Shortbus es una pedazo de peli i tenen raó en moltes coses. Que, per cert, tu i jo tenim una peli pendent.

    En fi, petit obsés meu, pronte parlam!

    1bes de sa vostra guarreta JA TATUADA

    ResponderEliminar
  13. Per cert, pot ser interessant això de mirar, però, per lu que veig, lu que tu vols és perticipar... :P

    En fi, ara sí!

    (guarreta... ¬¬)

    ResponderEliminar