martes, 10 de febrero de 2009

Dead Boy's Poem - Nightwish

"Si lees esta línea, no recuerdes la mano que la escribió,recuerda tan sólo el verso, el llanto del autor, aquel sin lágrimas,porque le he dado su fuerza y se ha transformado en mi único poder,hogar confortable, regazo de una madre, una posible inmortalidad...donde lo que he estado deseando se convierte en una emoción que nunca conocí.El dulce piano redacta mi vida"


I dreamt all my future, relieved my past and witnessed the beauty of the beast.


...

2 comentarios:

  1. Uep, Sofia! Sent no haver dit res en aquests dies. Torn a fer feina de guionista i ha set tot molt precipitat. D'entrada, sí a aquestes herbes cassolanes -és un luxe que ja ni Ca n'Anneta a Sant Carles ens pot oferir-. Es meumail, per quan pugam fer el tast o pel que puguis necessitar de València, és manelmari@gmail.com.
    Un bes

    Manel

    ResponderEliminar
  2. Ja em pensava que no sabria més de tu. Ses herbes ja han volat casi al complet, n'hi ha de més espavilats que tu... però ja s'ha comprat anís, s'ha reomplit sa botella i en menos d'un mes estiràn llestes. Grasis pes mail. Es meu crec que apareix per aquí en algún lloc, però per si un cas; sofiayalosabes@hotmail.com.
    Quina quantitat de coses que passen sense buscar-les!
    Una abraçada!

    ResponderEliminar